Feestweek ook te volgen op sociale media

Op de Facebook-pagina van de Feestweek worden regelmatig updates geplaatst over het programma, inclusief informatie over optredens, activiteiten en speciale aanbiedingen van lokale bedrijven die tijdens de Feestweek plaatsvinden. Daarnaast kunnen feestgangers via Facebook ook in contact komen met andere bezoekers en hun ervaringen delen.

Voor diegenen die graag visueel geïnspireerd raken, is er ook goed nieuws! De Feestweek is ook te volgen op Instagram, waar foto’s en korte video’s van de festiviteiten worden gedeeld. Feestgangers worden aangemoedigd om de hashtag #FeestweekLoppersum te gebruiken om hun eigen foto’s en ervaringen te delen en zo een gemeenschapsgevoel te creëren, zelfs op afstand.

Door actief te zijn op sociale media, hopen we niet alleen meer mensen te bereiken, maar ook een levendige online gemeenschap te creëren die de Feestweek verbindt met mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Dus pak je telefoon en volg de Feestweek op Facebook en Instagram voor alle laatste updates en om deel uit te maken van de feestvreugde, waar je ook bent!