‘Cruise Down Memory Lane’ tijdens de Oldtimershow en rondrit

Op zaterdag 22 juni organiseert de Historische Automobiel Vereniging Nederland (HAV) voor de vijfde keer de Oldtimershow en rondrit die autoliefhebbers niet mogen missen! Deze keer wordt samengewerkt met de Stichting Lopster Aalbeern. Sponsor is Albert Heijn.

Vanaf 09.30 uur kun je op het Marktplein in Loppersum genieten van een variatie aan klassieke auto’s. De rondrit begint om 10.30 uur en eindigt om 12.30 uur weer op het Marktplein, waar de oudjes te bewonderen zijn tot 14.30 uur. Vanaf 14.30 uur zijn bij het terrein van ‘Achter de Lagestraat’ (ingang via Auto Pleizier, Wijmersweg 19) ook nog een deel van de auto’s ‘s middags te bekijken, en je kunt dan ook op de foto met een van deze auto’s. Dus kom stralen voor de camera!

Altijd al eens willen meerijden in zo’n klassieke auto? Grijp dan nu je kans! Er zijn een paar plaatsen beschikbaar voor passagiers. Stuur vóór 15 juni een e-mail naar lopsteraalbeernwedstrijd@gmail.com met je naam en telefoonnummer om jezelf of iemand anders aan te melden. Uit de inzendingen worden een paar passagiers getrokken.