Sappho speelt: ‘Liefde in Loppersum’

Rederijkerskamer Sappho Loppersum speelt op 28, 29 en 30 juni het stuk ‘Liefde in Loppersum’. Verschillende gastacteurs uit Loppersum en omstreken, van jong tot oud, spelen mee. Het Marktplein van Loppersum wordt omgetoverd tot een openluchttheater met een tribune voor het publiek. Het toneelstuk is speciaal voor de Feestweek geschreven door Elsbeth Romeijn, zelf ook lid van Rederijkerskamer Sappho.

Het verhaal draait om een groep hippies die neerstrijkt in het dorp, wat voor de nodige opschudding zorgt onder de dorpsbewoners. Een deel van het stuk wordt in het Gronings gespeeld – een primeur voor Sappho! 

De regie van het stuk is in handen van Corné Kosse en de muziek uit de jaren ‘60 wordt live verzorgd door de band ‘The Outtakes’, waardoor ‘Liefde in Loppersum’ een echt muzikaal spektakel belooft te worden.

Let tijdens je bezoek ook op het mooie decor dat ontworpen is  door Ellen Koster en gebouwd is door leden van Sappho (met veel hulp van Cor Haak). Het decor wordt gesponsord door Hubo Loppersum en Tandem Bouwadvies & Vormgeving.

Het wordt een onvergetelijke show waarin lokaal talent en de muziek van de jaren ‘60 samenkomen voor een uniek schouwspel midden in het hart van Loppersum. De toegang is gratis, maar een financiële bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Vergeet niet te reserveren via sappholoppersum@gmail.com om zeker te zijn van een plekje op de tribune.